Laten we samenwerken!

Leuk dat je interesse hebt om samen te werken! Prints zijn een ideale toevoeging voor jouw assortiment: het zijn laag geprijsde producten, hebben een aansprekende thumbnail (perfect voor cross selling) en kunnen makkelijk en snel worden verstuurd. Door de prints met jouw platform te bundelen, kunnen we samen jouw bereik vergroten en klanten de mogelijkheid geven om deze unieke prints te bemachtigen.

De collectie

Er is altijd wel een goede reden om een mooie print op te hangen, neer te zetten of te versturen. Om op het prikbord te hangen, om de babykamer af te maken, om je werkplek minder saai te maken, om je woonkamer aan te kleden, of zelfs om je toilet op te vrolijken.

Met deze collecties zit je dan wel goed! De collecties hebben verschillende thema’s, zo kun je zelf de meest relevante collecties uitkiezen die het beste bij jouw webshop passen. De prints komen in verschillende veelvoorkomende formaten, namelijk B2 (50 x 70 cm), A4 (21 x 29,7 cm) en A6 (10,5 x 14,8 cm). De ansichtkaarten (A6) komen als set van vier en de posters (A4 en B2) los.

Moose and Panda

Iedereen heeft wel zo’n persoon (of misschien zelfs meerdere) die je inspireert en die het beste in je naar boven haalt. Zo’n persoon heb ik ook en ik noem hem vaak mijn moose (muze). Er is niets leukers om jouw eigen muze te verrassen met een lief kaartje!

Moose and Panda is een set van vier verschillende ansichtkaarten.

Gingers of the Wild

De herfst heeft de mooiste natuurlijke kleuren en straalt heel veel warmte uit, ook al is het vaak nat en winderig. Deze dieren hebben een prachtige, dikke, roodharige vacht en passen hier perfect bij. Ik zou ze dolgraag een keertje willen aaien, zo zacht zien ze eruit! Helaas kan dat niet, dus dan bewonder ik ze maar op deze manier.

Gingers of the Wild is een set van vier verschillende ansichtkaarten.

Cosy Collection

Stel je eens voor: het regent en je zit binnen op de bank een kopje thee of koffie te drinken, de kachel staat aan en je kat springt op schoot. Dan is het toch helemaal niet zo erg dat het buiten stormt? Het is juist knus! Nu snel je pantoffels aandoen en een filmpje opzetten..

Cosy Collection bestaat uit losse B2 posters.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw manier van orders afhandelen zijn er twee manieren van samenwerken. De belangrijkste vraag, welke sterk samenhangt met je marge, is hierbij: wie beheert de voorraad?

Dropshipping

Voor het afleveren van het bestelde product verzorg ik alles. Wanneer een klant een poster heeft afgerekend, ontvang ik (geautomatiseerd) bericht en zet ik de verzending in gang. Je verdient 50% marge, berekend na aftrek van verzendkosten en btw. Dit zijn vaste bedragen welke vooraf exact overeen zijn gekomen.

Rekenvoorbeeld: [verkoopprijs € 15,-] – [btw € 3,-] – [verzendkosten € 5,-] = € 7,-. Dus € 3,5 marge voor jou.

Traditioneel

Ik zorg dat je een goede lading producten in je eigen voorraad hebt. Zelf verzorg je dan de afhandeling en verzending. Dit is extra interessant, omdat de prints makkelijk bij een andere order kunnen worden bijgevoegd, zonder dat dit extra verzendkosten met zich meebrengt. Je koopt in één keer een voorraad bij mij in, welke naar het magazijn wordt verstuurd. De inkooptarieven hangen samen met de afname.

Rekenvoorbeeld: [verkoopprijs € 15,-] – [btw € 3,-] – [inkoopprijs € 4,-] = € 8,- marge voor jou.

Ben je benieuwd of heb je nog vragen?

Heb je interesse in een bepaalde collectie en ben je al benieuwd hoe we samen kunnen werken? Neem dan contact met mij op en dan stuur ik meteen een overzicht van de tarieven naar je op.